У канадській столиці сталася кривава трагедія. Так, двоповерховий пасажирський автобус на високій швидкості влетів у зупинку на місцевому автовокзалі. У результаті аварії на місці загинули три людини, ще 23 з різними травмами забрали карети швидкої.

Про це стало відомо завдяки повідомленню мера міста Джима Уотсона.

Аварія сталася на транзитній станції автовокзалу в районі Вестборо. Двоє із загиблих пасажирів знаходилися на другому поверсі автобуса, ще один загиблий перебував на зупинці. За словами лікарів, дев'ять людей, з 23 госпіталізованих постраждалих знаходяться в критичному стані.

За інформацією начальника поліції Оттави Чарльза Бордело, на даний момент слідчі намагаються встановити причину трагедії. Водій автобуса вже допитаний поліцією.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Варто нагадати, що в п'ятницю, 11 січня, на відвідувачів торгового павільйону в Харкові, розташованого в районі станції метро ім. Олександра Масельського, завалився дах. В результаті під завалами опинилися кілька людей, на даний момент все ще тривають пошуки потерпілих. За час пошуків з-під завалу дістали двох жінок і дівчинку, яких одразу ж направили до лікарні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові 9 січня зіткнулися автомобіль Daewoo і маршрутний автобус. За словами очевидців, аварія сталася на вулиці Леся Сердюка. Автобус рухався по 41-му маршруту. Офіційна інформація уточнюється. За даними поліції, близько 12:00 9 січня патрульні отримали повідомлення про ДТП на проспекті Гагаріна, 98. За попередньою інформацією, водій мікроавтобуса Opel Vivaro не впорався з керуванням та скоїв наїзд на дорожнє огородження. В результаті ДТП ніхто з громадян не постраждав.

Нагадаємо, водій спрямував автобус з пасажирами в глибокий кювет: свята закінчилися трагічно.

Як повідомляв Знай.uа вдвічі більше: стало відомо, з якою швидкістю Зайцева в'їхала в натовп.

Знай.uа писав, школяр побив однолітка до напівсмерті, а інші діти байдуже спостерігали: відео.