В Індії стався інцидент за участю військового винищувача-бомбардувальника ВПС Міг-27. Згідно з попередніми даними пілот зумів врятуватися. У вівторок, 12 лютого, про це стало відомо з повідомлення видання "Бизнес.медиа", яке посилається на джерело на телеканалі NDTV.

Як стало відомо, аварія літака Міг-27 сталося в штаті Раджастхан, який розташований на північному заході країни, під час проведення військових навчань. Також повідомляється, що зі здоров'ям пілота, який зумів вчасно катапультуватися, все в порядку.

За інформацією джерела телеканалу NDTV відомо, що винищувач-бомбардувальник виконував навчальний політ. Також повідомляється, що на даний момент сформована комісія для з'ясування причин катастрофи винищувача-бомбардувальника ВПС Міг-27.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що нещодавно з літаком, який щойно приземлився в Російській Федерації, сталося ЧП. П'ять осіб постраждали в результаті падіння з трапа літака в Барнаулі, троє з них госпіталізовані. Адміністрація аеропорту заявила, що причиною події став прихований дефект трапа, а також гарантували повний спектр всіх медичних послуг потерпілим. Згідно з даними мінтрансу, адміністрація видала указ про проведення позачергової перевірки технічного стану всіх трапів і на даний момент формується комісія для встановлення причин події.

Як повідомляв портал "Знай.uа": на борту літака авіакомпанії МАУ рейсу "Афіни-Київ", який повинен був відправитися в Україну, виявили речовину невідомого походження. Бортпровідники повідомили про несподівану знахідку в правоохоронні органи, які відправили ємність з речовиною на проведення експертизи. Згідно з процедурами безпеки, рейс відкладений на добу, при цьому всіх пасажирів розмістили в готелі, забезпечили харчуванням і транспортом.

Також "Знай.uа" писав, що ірландець, який летів додому з відрядження, став свідком неймовірного явища, яке він зняв на камеру. На знімках можна побачити людську постать, яка знаходилася прямо над хмарами.