У вівторок, 19 лютого, знімальні групи пропагандистських російських каналів "Росія 1" і НТВ, не пустили в Молдову, про що повідомили в прес-службі прикордонної молдавської поліції.

Влада Кишинева закрила російським журналістам в'їзд в країну з тієї причини, що вони не змогли назвати мету свого візиту і терміни перебування в Молдові.

Як стверджують російські ЗМІ, в прес-службі президента Ігоря Додона дії Кишинева засудили. Згідно опублікованої інформації, журналісти нібито планували взяти інтерв'ю у самого глави держави.

В прес-службі Додона зазначили: "Ми рішуче засуджуємо подібні дії і розцінюємо їх як новий виклик відношенню до нашого партнера РФ, і як явне обмеження доступу журналістів до інформації".

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Знімальні групи російських ЗМІ депортували і їм нічого не залишалося, як полетіти назад в Москву.

Варто нагадати, що не так давно чотирьом путінським пропагандисткам заборонили в'їзд в Україну, оскільки у них не вийшло підтвердити мету свого приїзду в Київ.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що вартість лікарських препаратів в аптеках нашої країни зросла до неймовірного рівня. Згідно з оцінками експертів, в середньому ціна ліків понялась на 9%. Експерти розповіли українцям, що найкращим виходом з даної ситуації стане замовлення препаратів через інтернет. Незважаючи на настільки жалюгідний стан речей, ціни продовжать рости і коли вони зупиняться, невідомо.

Як повідомляв портал "Знай.uа": закон щодо протидії насильству серед дітей вступив в силу не так давно, проте в Україні вже є випадки складання адміністративних матеріалів і навіть перші вироки суду. Першою ситуацією стала публікація однією з учениць школи в Борисполі перекручених знімків подруги, за що її матері довелося розщедритися на суму в 850 гривень.

Також "Знай.uа" писав, що військовий експерт заявив, що війна на території Донбасу буде припинено тоді, коли влада країни її офіційно визнає. Аналітик переконаний, що те, чого начебто не існує, закінчити просто неможливо.