У мережі ізраїльська військова компанія Aerospace Industries презентувала ролик з безпілотником-камікадзе Mini Harpy, який знищує РЛС на базі С-400.

Наразі інформації про новітній дрон дуже мало. Тим не менш відомо, що новий БПЛА важить 45 кг, 8 з яких припадають на бойову частину. А ось дальність польоту дрона 100 км, а в повітрі він здатний перебувати до двох годин.

Про це стало відомо завдяки опублікованим відео на YouTube.

Раніше повідомлялося, що ізраїльська армія оприлюднила відео успішного знищення в Сирії російських ЗРК Панцир-С1. Почав начальник кримських і донецьких бойовиків з потужної теми, яка вже не один тиждень тривожить весь світ — Договір про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Путін
Путін

Варто нагадати, що президент Російської Федерації Володимир Путін під час так званого "послання" до Федеральних зборів пригрозив світу новою смертоносною зброєю. Про це стало відомо завдяки повідомленням пропагандистських російських ЗМІ. За інформацією путінських глашатаїв, частина його промови було присвячено новітнім розробкам Росії у сфері оборони та озброєння країни.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час щорічного звернення до Федеральних зборів президент РФ Володимир Путін традиційно натякнув на "надпотужну" зброю та нові розробки. Втім, всі пам'ятають провал російських ракет, невдалі випробування яких намагалися приховати, але Пентагон здав інформацію раніше.

"Росія не має наміру першою розміщувати ракети середньої і меншої дальності в Європі. Якщо США розмістять ракети середньої і меншої дальності в Європі, Росія передбачить "дзеркальні заходи", - зазначив Путін.

Нагадаємо, московський піп живе в Україні, як у Бога за пазухою: в мережі показали хороми путінського митрополита.

Як повідомляв Знай.uа війська ООС відправили до пекла дев'ятьох бойовиків у відповідь на поранених українських героїв.

Знай.uа писав, Путін шукає найманців: у Москві відкрито заявили про вторгнення до України.