Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон та її чоловік принц Вільям прилетіли з офіційним дводенним візитом до Північної Ірландії. Про їхній візит до Північної Ірландії (де вони носять офіційні титули барон і баронеса барон Каррікфергюс) заздалегідь не оголошувалося. Та вони вже двічі з'явилися на публіці й герцогиня вразила своїми образами.

Попри те, що візит королівської пари відбувся в останні дні зими, для першого виходу на публіку Кейт Міддлтон обрала яскравий весняний образ. Так, для першого виходу Кейт обрала червоне пальто Carolina Herrera, вартістю майже 1600 доларів. Раніше в блакитній сукні того ж бренду Меган Маркл зачаровувала короля Марокко. Кетрін доповнила образ своїми улюблеми черевиками від LKBennett моделі Marissa.

Вже через пару годин герцогиню Кембридську та принца Вільяма сфотографували на футбольному стадіоні Windsor Park. Вони, до речі, не просто спостерігали за грою з боку, а самі вирішили взяти участь в змаганні! Для нового візиту Кейт переодяглася в джинси, кросівки і легкий светр з курткою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пізніше Вільям і Кейт відвідали дитячий табір, де разом з дітьми встановлювали намети. А герцогиня ще спробувала постріляти з лука та прокотилася на каное.

Нагадаємо, що королева Єлизавета II готується передати корону: ім'я спадкоємця шокувало всіх.

92-річна Єлизавета II нарешті остаточно вирішила, кому дістанеться корона. За інформацією інсайдерів, королева повідомила своєму синові принцові Чарльзу, що він ніколи не зійде на трон. Замість нього монархами стануть принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон.

Раніше Знай.uа повідомляв, що, якщо герцогині Кембриджській Кейт Міддлтон знадобиться в короткий термін повернутися в прекрасну фізичну форму, вона зупиняє свій вибір на дієті Дюкана. Саме ця дієта вже тричі допомогла жінці вдосконалити фігуру після пологів.

Також Знай.uа писав, що Кейт Міддлтон застукали в найнесподіванішому місці: День Святого Валентина без принца Вільяма.