Члени королівської родини Великобританії не втручаються в політику країни та не беруть участь у законотворенні. Однак чому вони такі важливі для суспільства та чому за їхнім життям стежать мільйони?

Вони захищають права різних соціальних груп та патронують всілякі благодійні, культурні та військові організації. Члени королівської родини використовують своє положення для того, аби привернути увагу соціуму до важливих проблем.

Королева Єлизавета протегує військовим священикам

Так, наприклад, королева Єлизавета II відвідала богослужіння на честь 100-річчя присвоєння звання "королівський" Департаменту капеланів Королівської армії. Священики цього відділення, заснованого в 1796 році, служили солдатам і їх сім'ям за часів війни та миру. А ще Її Величність доручила художнику Гаррі Паркеру створити 3 картини в честь цього ювілею.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Меган Маркл захищає права тварин та рівність жінок

Герцогиня Сассекська Меган Маркл, вирішила взяти під своє крило організацію по захисту тварин "Mayhew". Головна мета організації - пошук притулку для бездомних тварин. Також вона забезпечує притулок тваринам, господарі яких потрапили у важку життєву ситуацію. Окрім того Меган активно виступає за рівність прав жінок та чоловіків. Нещодавно вона відвідала захід у Новій Зеландії, який присвячений тому, що рівно 125 років тому тутешні жінки отримали виборчі права.

Меган і Гаррі підтримують талановиту молодь

Герцог і герцогиня Сассекські нещодавно приїхали в містечко Беркенгед, щоб подивитися на виступ танцювальної групи. Тут недавно була створена ціла "молодіжна зона", де юні таланти змогли в повній мірі реалізувати свої можливості.

Герцог і герцогиня Кембриджські опікуються спортивним напрямком

Принц Вільям і його дружина Кетрін (в дівоцтві Міддлтон) підтримали ініціативу Ірландської футбольної асоціації. Її представники вчать дівчат-підлітків грати в футбол, допомагаючи їм впоратися з психологічними проблемами та уникнути шкідливого впливу вулиці. На завершення зустрічі в Белфасті члени королівської сім'ї побували на вечірці на честь молоді, яка активно працює на благо Північної Ірландії в області бізнесу, мистецтва і спорту.

Графиня Уессекська підтримує хворих дітей

У березні цього року графиня Уессекська відвідала реабілітаційний центр в Сурреї, де допомагають відновитися дітям з черепно-мозковими травмами. Її Королівська Високість відкрила нове відділення, де пацієнти зі складними порушеннями діяльності мозку будуть проходити музичну терапію і самі зможуть грати на інструментах.

Кейт Міддлтон протегує артистам балету

Єлизавета II вже багато років є покровителем королівського балету, а герцогиня Кембриджська успішно переймає її досвід. Нещодавно вона відвідала Королівський театр Ковент-Гарден, щоб дізнатися, як працюють дизайнери (до кожного сезону тут створюються тисячі оперних і балетних костюмів).

Нагадаємо, що різко постарілу Кейт Міддлтон сприйняли за маму Меган Маркл: світ шокований.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Єлизавета ІІ назавжди оселиться на українському хуторі: так захотіли депутати сільради.

Також "Знай.ua" писав, Кейт Міддлтон і Меган Маркл в образі стюардес розцілувались у всього світу на очах.