У США після спроби суїциду в лікарню була доставлена дочка культового артиста Майкла Джексона Періс Джексон.

Про це повідомляє TMZ.

Наголошується, що Періс доставили в лікарню вранці 16 березня. Зараз її стан оцінюється як стабільний.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За словами родичів дівчини, її вчинок міг стати відповіддю на фільм про батька "Залишаючи Неверленд" (Leaving Neverland), в якому описуються випадки нібито розбещення співаком малолітніх.

Варто нагадати, що Нещодавно на екрани вийшов скандальний документальний фільм "Залишаючи Неверленд", який викликав справжню бурю в ЗМІ. У стрічці двоє чоловіків розповіли про те, що Майкл Джексон насправді був педофілом, і протягом багатьох років розбещував їх. У той же час родичі музиканта горою стали на його захист.

Так, племінниця поп-короля, 37-річна Бренді Джексон розповіла, що протягом 9 років зустрічалася з одним із обвинувачів дядька, Вейдом Робсоном.

Ще ми писали про те, що Після виходу скандального фільму про Майкла Джексона "Залишаючи Неверленд", в якому двоє чоловіків розповідають про те, як поп-король домагався їх у дитинстві, багато колишніх прихильників оголосили покійному співаку бойкот.

У повідомленні говориться, що родичі Майкла Джексона прокоментували вихід фільму, в якому співака називають педофілом, і стали на захист Майкла, зазначивши, що недоброзичливці просто роблять шоу "на кістках" поп-короля.

Проте розлючених недоброзичливців Джексона це не зупинило.
Так, днями стало відомо про те, що в Лондоні вирішили демонтувати двометрову скульптуру Джексона біля Національного музею футболу, яку встановили тут в 2014 році. Її звели на замовлення власника футбольного клубу "Фулхем" Аль-Файєда, який дружив з Джексоном.

Нагадаємо, Бісексуальна дочка Майкла Джексона потрапила в лікарню

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Жертви збочень Майкла Джексона виросли і заговорили: він був моїм богом, я був його обраним хлопчиком

Також Знай.ua" писав про те, що "Залишаючи Неверленд": світу показали скандальний фільм про збочення Майкла Джексона