У фінляндському місті Вантаа неадекватний чоловік скоїв напад на міністра закордонних справ Фінляндії Тімо Сойні, про що стало відомо з повідомлення Helsingin Sanomat.

Згідно з опублікованою інформацією, інцидент стався на традиційному ярмарку, де політик проводив зустріч зі своїми виборцями. В цей час до міністра підбіг невідомий чоловік і накинувся на нього з кулаками. Уникнути неприємних наслідків Сойні допомогли правоохоронці, які швидко зреагували і повалили нападника на землю.

Крім того, у повідомленні зазначили, що на одязі невідомого чоловіки присутня символіка націоналістичної організації "Солдати Одіна", яка позиціонує себе як антимігрантська. Одним з основних видів діяльності організації є патрулювання, в ході якого відбувається відстеження мігрантів.

Тімо Сойні

Незважаючи на прикру неприємність і спробу заподіяння йому тілесних ушкоджень, міністр продовжив спілкування з учасниками ярмарками, а також розповів, що не постраждав.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що нещодавно в столиці стався конфлікт зі стріляниною, якому передувало потрійне ДТП. Як розповіли правоохоронці, після скоєння аварії між двома водіями трапилася словесна перепалка, яка переросла в конфлікт, під час якого один з чоловіків дістав пістолет і відкрив стрілянину. На щастя, в результаті ніхто не постраждав.

Як повідомляв портал "Знай.uа": незважаючи на те, що практично щодня на території України трапляються страшні аварії, це нічому не вчить лихачів, про що свідчить недавній випадок в Одесі. У поліції розповіли, що іномарка на повній швидкості влетіла в стовп, причому удар був такої сили, що машину буквально розірвало на дві частини.

Також "Знай.uа" писав, що громадянин Фінляндії випав з вікна багатоповерхового будинку в Одесі, що сталося після сварки з господарями квартири. Надалі копи встановили, що під час конфлікту друзі "гостинного" господаря недовго думали і просто викинули іноземця у вікно.