У Чилі місцеві жителі зняли на відео дивний об'єкт у повітрі. Вони вважають, що це може бути НЛО.

Відповідне відео опублікував у соціальних мережах житель регіону країни Кокімбо.

Чоловік зафільмував величезну кулю у повітрі, яка світилася. Відео зробив з оглядових вікон найвищого пам'ятника в Чилі - 83-метрового Круз-дель-Терсеро Міленіо.

Частина користувачів вирішила, що це лише відблиски на склах або якісь відображення. Інші ж впевнені у неземне походження об'єкта.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Однак пізніше з'явилося і друге відео — вже від іншої людини.

Зазначимо, що нещодавно вченим вдалося виявити планету, умови на якій підходять для життя людей. Населення Землі зможе переселитися туди у разі, якщо наша планета стане непридатною для життя.

Об'єкт, на якому можливе життя, називається Титан — це супутник Сатурна. На думку Уеллонса, людству варто розглядати ще цей варіант, окрім Місяця та Марса.

Також ми повідомляли, що експерти прийшли до висновку, що прибульці навмисно встановлюють контакт із собаками, зневажливо ставлячись до людей. З'ясувати, чому відбувається саме так, поки не вдалося. Але фахівці висунули деякі припущення з цього приводу. Ймовірно, інопланетяни спілкуються з тваринами, щоб знищити людство. Якщо вони нападуть на нашу планету, то захочуть отримати життєво важливі ресурси. А люди стануть перешкодою.

Нагадаємо, вчені виявили в Чумацькому шляху екзопланету, яка поводитися досить дивно. Дослідники вважають, що в майбутньому вона може знищити на Землі все живе.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на поверхні Марса зробили незвичайний знімок. На кадрах зафіксували невідомий об'єкт, який схожий на людину. Фото зробив робот космічного агентства Opportunity.

Також "Знай.uа" писав, статистика свідчить, що з кожним роком збільшується кількість людей з порушеннями психіки. Причиною цього можуть бути прибульці з таємничої планети Нібіру.