Герцоги Сассекські Меган Маркл і принц Гаррі вважаються однією з найкрасивіших пар у світі. Молоді люди вже майже рік перебувають у шлюбі, очікують появи первістка і щосили насолоджуються одне одним.

Меган Маркл і принц Гаррі

Останнім часом новини про королівське подружжя трохи вщухли, адже вони вирішили усамітнитися у своєму новому особняку щоб підготуватися до появи малюка. Меган Маркл перестала радувати модних критиків своїми стильними вбраннями, тому їм залишається тільки "розкривати" архіви. Так, у мережі знайшлося фото з осені, де пара відлітає у Нову Зеландію. Фотографу вдалося закарбувати момент, на якому принц Гаррі ось-ось шльопне Меган Маркл по інтимному місцю. Залишається тільки сподіватися, що пізніше герцогу і герцогині вдалося усамітнитися.

Меган Маркл і принц Гаррі

Раніше повідомлялося, що в інтернеті з'явилися раніше невідомі кадри з життя Меган Маркл.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Мова йде про ролик, який було знято два роки тому під час благодійної поїздки Меган Маркл у Делі. Примітно, що ці кадри були зроблені через кілька місяців після початку романа Меган і Гаррі, коли про їхні стосунки ще ніхто не знав.

Саме під час цього візиту почали з'являтися перші чутки про їхній романтичний зв'язок. Меган навіть довелося оголосити про завершення поїздки, бо преса почала слідувати за нею по п'ятах. До речі, насправді візит Маркл в Делі тривав, але таємно.

Нагадаємо, дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка ось-ось народить первістка, швидше за все, стане матір'ю на початку наступного місяця.

Раніше Знай.uа повідомляв, у мережі з'явилися досить милі знімки членів королівської сім'ї, які папарацці зробили під час великодніх канікул принца Вільяма і його дружини Кейт Міддлтон у Норфолку.

Також Знай.uа писав, старша дитина Кейт Міддлтон і принца Вільяма, 5-річний Джордж, вже ходить у перший клас. Батьки його однокласників розповіли, як він поводиться у школі.