Герцогині Кейт Міддлтон обожнює народ Великобританії. Вона рідко потрапляє в скандали і виглядає зразковою дружиною і матір'ю трьох чарівних спадкоємців.

Останнім часом шанувальники турбуються щодо її здоров'я. Побоювання викликає надмірна худорба.

Англійці відзначають, що для 37 років вона надмірно худа. Такий стан герцогині змусило припустити, що у неї може бути розлад харчової поведінки, булімія. Адже таке вже було у принцеси Діани.

В одному з інтерв'ю шеф-кухар Даррен МакГрэйди розповідав, що на той момент він не чув про булімію, а тому сприймав цілком нормально дивні уподобання принцеси Діани.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"Я ніколи не розповідав про їжу, яку готував для неї, про дурних речах, про яких вона просила, тому я не хотів про це говорити, вважаючи, що так правильно", - прокоментував він.

Однак крім того, що Кейт Міддлтон виглядає хворобливо худою, її стан поки що не підтверджують жодні конкретні медичні записи. Тому думка про булімію на даний момент – лише чутки і побоювання її відданих фанатів.

Однак не всі вважають, що у Кейт проблеми. Деякі фанати переконані, що її стрункість пов'язана лише з генетикою. До того ж вона дуже уважна до свого способу життя і їжі, яку вживає.

Раніше повідомлялося, що Кейт Міддлтон останнім часом кардинально змінила свою поведінку і навіть гардероб. Як стверджує дослідник-історик королівської сім'ї Ребекка Лонг, герцогиня Кембриджська готується стати королевою Великобританії.

Нагадаємо, як син принца Вільяма і Кейт Міддлтон веде себе в школі.

Як повідомляв Знай. ua, Єлизавета ІІ "проговорилася", хто народиться у Меган і принца Гаррі.

Знай. ua писав, що Кейт Міддлтон готова "посунути" королеву.