24 квітня, стало відомо про смерть відомого французького співака і актора Діка Ріверза. Менеджер виконавця повідомив Twitter, що Дік помер у Франції у віці 74 років від раку в день свого народження.

"З великим сумом повідомляю вам, що цієї ночі від раку помер Дік Ріверз", – йдеться у повідомленні. Менеджер також висловив слова підтримки дружини музиканта і всім його родичам.

Варто відзначити, що Дік Ріверз – це псевдонім виконавця, який він запозичив у головного героя фільму "Любити тебе" (1957). Роль героя в картині виконав кумир співака Елвіс Преслі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Справжнє ім'я Діка Ріверза – Ерве Форнері. У 60-х роках Ріверз брав активну участь у популяризації рок-н-ролу у Франції поряд з Джонні Холлідеєм і Едді Мітчеллом. За свою музичну кар'єру співак записав близько 30 альбомів.

Нагадаємо, великий герцог Люксембурзький Жан помер 23 квітня у віці 98 років.

Цю інформацію повідомляє Reuters, посилаючись на інформацію його сина, великого герцога Анрі.

"Великий герцог Люксембургу Жан, який спостерігав за перетворенням Великого Герцогства в міжнародний фінансовий центр, помер у віці 98 років".

За словами голови Європейської комісії та колишнього прем'єр-міністра Люксембургу Жана-Клода Юнкера, смерть Жана - неоціненна втрата для всієї Європи. Пост пам'яті він опублікував у своєму Twitter-акаунті.

Зазначимо, сумні новини спіткали шанувальників творчості популярного кінопродюсера. У Лос-Анджелесі на 65 році життя помер Стів Гублін. Про це повідомляє видання Политека з посиланням на The Hollywood Reporter. Як відомо, іменитий кіношник вже довгий час боровся з онкологічним захворюванням.

Стів Гублін продюсував такі картини, як “Вічне сяйво чистого розуму”, “Вавилон”, “Сплячі”, “Гра”, “Бути Джоном Малковичем” і інші. Продюсер займався серіалами “Справжній детектив” і “13 причин чому”.

Раніше Знай.uа повідомляв, помер культовий радянський сценарист і режисер.

Також портал Знай.uа писав, помер зірка культової групи The Cure.