У середу, 15 травня, приватний гелікоптер впав в річку Гудзон біля причалу на березі Манхеттена.

Пілот, єдиний знаходиться на борту, вижив, повідомляє телеканал CNN.

"На борту був тільки пілот. Він був врятований поліцією Нью-Йорка і управлінням берегової охорони", - переказує видання свідоцтво джерела в правоохоронних органах.

За повідомленням CNN, вертоліт впав в воду поблизу виїзду з тунелю Лінкольна. За попередньою інформацією, потерпілий не отримав серйозних ушкоджень.

Видання Bloomberg додало відео рятувальної операції, на якому видно, як невеликий приватний вертоліт лежить у воді біля причалу.

Нагадаємо, у Мексиці розбився літак, на борту якого перебували вболівальники Сауля Альвареса.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На борту повітряного судна знаходилися 18 пасажирів і три члени екіпажу. У правоохоронних органах розповіли, що центр управління втратив зв'язок з приватним літаком ще вдень 5 травня, а сама авіакатастрофа сталася в горах на території муніципалітету Монклова.

Повітряне судно виконувало політ у Монтеррей і вилетіло з Лас-Вегаса. Пасажири літака поверталися з боксерського поєдинку, в якому брав участь мексиканець Сауль Альварес. Бій проходив у ніч на 5 травня в Лас-Вегасі.

Як повідомляв портал Знай.ua, названо ймовірні причини катастрофи у Шереметьєво.

Основною причиною загибелі людей у хвостовому відсіку "Superjet-100" стала спроба деяких пасажирів дістати з багажних полиць свої речі. Вони, незважаючи на інструкцію рятувальників та екіпажу, намагалися винести з палаючого літака власні речі. Це перешкоджало евакуації пасажирів.

Також Знай.ua писав, співробітники аеропорту Шереметьєво заливалися сміхом, поки в літаку живцем горіли люди

Мережа шокована цинічним відеороликом, на якому працівники аеропорту "Шереметьєво" відреагували на палаючий літак "Superjet-100". На відео видно, що люди фотографують екран, на якому зафіксовано момент приземлення лайнера і сміються.