У аннексированном Криму окупанти побудували залізничні колії і пустили по них тепловоз з вагонами. Про новини тут же повідомили російські ЗМІ.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Будівельники зробили змичку залізниці з боку Керчі і Тамані. Скандальним будівництвом Росія приєднала аннексированный Крим до залізничної мережі материка.

Росіяни розповіли про те, що тепер у них є наскрізний повідомлення по першій колії. Крім того, вони продовжують будівництво на Кримському мосту, який і так розвалюється без зайвого навантаження і хочуть запустити рух.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше повідомлялося, що скандально відомий Кримський мост, який окупанти побудували для того, щоб з'єднати півострів з Краснодарським краєм, може впасти вже через півроку.

вся справа в тому, що Російської Федерації оголосили про дату запуску поїздів по мосту. Окупаційні власті планують запустити поїзда по мосту вже 9-10 грудня.

Нагадаємо, окупанти перетворили Кримський міст в секретну базу.

Як повідомляв Знай. ua, хто возить українців в аннексированный Крим.

Також Знай. ua писав, що зубожілі росіяни в Криму "завили" із-за цін на продукти.