Королівська пара Меган Маркл і принца Гаррі опублікувала в Instagram нову фотографію сина Арчі.

Принц Гаррі та його дружина Меган, які більше місяця тому стали батьками вперше, опублікували нове фото сина Арчі. 6 травня у них народився первісток.

З нагоди Дня батька герцоги Сессекские показали чуттєве фото малюка. Знімок був опублікований в Instagram-акаунті королівської сім'ї.

На знімку дитини Меган і принца Гаррі видно частково, оскільки особа малюка в кадрі закриває рука герцога. На фото син Арчі міцно тримається своєї крихітної рукою за батьківський палець.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

instagram.com/sussexroyal

"З Днем батька! І бажаємо особливого першого свята герцогу Сассекскому", - йдеться у підписі до фотографії.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як повідомили інсайдери, 37-річна Меган Маркл з головою занурилась в радощі материнства. Вона зосереджена на грудному вигодовуванні маленького Арчі. А її 34-річний чоловік допомагає Меган тим, що сам змінює дитині підгузки.

В обов'язки принца також входить зустріч гостей, які деколи заходять відвідувати пару. Зокрема, принц Гаррі готує чай для відвідувачів Фрогмор-хауза.

Нагадаємо, нещодавній вихід Кейт Міддлтон у світ може обернутися для неї сваркою з королевою.

Раніше Знай.ua повідомляв, між Міддлтон і Маркл пробігла чорна кішка.

Також Знай.ua писав, Кейт Міддлтон повечеряла з наркоманами і алкоголіками.