Глорія Вандербільд - художниця, актриса і дизайнер -померла віці 95 років, пише Медуза.

Вандербільд, народжена в 1924 році в знаменитої сім'ї американських мільйонерів, отримала популярність в дитячому віці через гучного судового процесу через права опіки над нею. Ці події лягли в основу мінісеріалу «Маленька Глорія», номінованого на премії «Еммі» і «Золотий глобус».

У 1950-х - 1960-х роках Вандербільд виступала на сцені і зіграла кілька ролей у телесеріалах. З 1956 по 1963 роки вона була заміжня за режисером Сідні Люметом.

У 1970-х роках Вандербільд під іменним брендом випускала одяг, в тому числі джинси, аксесуари, а також парфумерію. Пізніше товарні знаки були продані новим власникам.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На початку 2000-х відбулася перша персональна виставка Вандербільд «Dream Boxes», що отримала високі оцінки критиків.

Колонки Глорії Вандербільд регулярно публікувалися в The New York Times, Vanity Fair і Elle, вона також написала декілька книг, в тому числі в співавторстві з своїм сином, журналістом CNN Андерсоном Купером. У 2016 році на HBO вийшов документальний фільм про Вандербільд «Жінка-епоха. Вся правда».

Нагадаємо, на батьківщини померлої Юлії Началовой у Воронежі хочуть увічнити пам'ять співачки. Там побудують нову церкву.

Як повідомляв раніше Знай.uа, померла Ірина Цивіна, 55-річна зірка відома багатьом глядачам за такими серіалами, як "Татусеві дочки" та "Кадети".

Портал Знай.uа писав, що легендарний артист став вдівцем. Юрій Соломін втратив зіркову дружину.