Польський десантний корабель ORP Gniezno під час маневрів в Балтійському морі отримав пошкодження обшивки в середній частині корпусу. Пошкодження днища сталось під час навчань НАТО в Балтійському морі. Про це повідомила польська радіостанція RMF FM.
У повідомленні йдеться, що інцидент трапився біля берегів Литви 16 червня.

В ході виконання операції з висадки десанту ORP Gniezno наштовхнувся на підводну перешкоду, в результаті чого корабель отримав пошкодження обшивки в середній частині корпусу. Через величезну пробоїну зовнішньої частини судна, вода несподівано почала заливати средину.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як зазначили у ВМС Польщі, ситуація на кораблі знаходиться під контролем. Судно з пробоїною продовжує виконувати поставлені завдання.

Прес-секретар 8-ї флотилії Гжегож Левандовський заявив, що конструкція корабля пристосована для таких ситуацій і може витримати подібні пошкодження.
Нагадаємо, у Туреччині затонув пасажирський літак Airbus A330: що трапилося на борту найбільшого велетня світу.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У США вертоліт на повній швидкості влетів у хмарочос.

Також "Знай.ua" писав про те, що Літак з пасажирами на борту впав в озеро в Києві.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще