Спроби влади США розмістити в Україні свої ракетні або військові бази будуть сприйняті в Росії "адекватно", як стверджує глава комітету Держдуми з міжнародних справ Леонід Слуцький. Адже, на думку нардепа, Росія цілком готова до такого кроку з боку Америки.

Леонід Слуцький

Про це Слуцький заявив в інтерв'ю російському пропагандистському телеканалу.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Згадаймо, що в тому чи іншому вигляді в особливо обдарованих хлопців у Вашингтоні такі ідеї були ще в часи президента Порошенкf. Але цього не було зроблено. Якщо хочете мою особисту екстраполяцію, то ні, навряд чи... Але спроби такого плану можуть відбуватися" - сказав Леонід.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Слуцький також самовдоволено заявив, що Росія також готова до того, щоб дати потужний відповідь на появу озброєння США в Україні, адже, на його думку, російська армія володіє високою боєготовністю".

"Сьогодні наші збройні сили як ніколи володіють високою боєготовністю. Так, щоб жоден волосок не впав з голови ні одного росіянина", - повідомив Леонід.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зазначимо, що на це питання Леонід Слуцький відповідав в рамках обговорення того, що 18 червня депутати Державної думи Росії проголосували за призупинення дії Договору про ракети середньої і меншої дальності, який вніс в Думу сам Володимир Путін 30 травня.

Нагадаємо, Путін розірвав всі зв'язки з НАТО

Як повідомляв портал Знай.ua Україні дали кілька цінних порад для вступу в НАТО

Також Знай.uа писав, в НАТО закликали українську владу взятися за СБУ