Фінляндські винищувачі ВПС підняли у повітря через виникнення над Балтійським морем трьох російських літаків. Про цю подію написали в заяві фінських військових в соціальній мережі Twitter.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"15 липня винищувачі F/A-18 Hornet були підняті для ідентифікації російських літаків Ту-160, А-50 і Су-35 в міжнародному повітряному просторі над Фінською затокою і північною частиною Балтійського моря", - вказується в повідомленні.

Як передавалося, американські винищувачі F-22 перехопили чотири російські бомбардувальники Ту-95 і два російські винищувачі Су-35 поблизу узбережжя Аляски. Цей інцидент стався, коли російська авіація увійшла в розпізнавальну зону протиповітряної оборони. Радіус цієї зони простягається приблизно на 200 миль від західного узбережжя Аляски. План перехоплення російських літаків здійснювався двома групами F-22. Таким чином російські бомбардувальники і винищувачі залишалися в інтернаціональному повітряному просторі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що фронтові бомбардувальники Су-24 і важкі винищувачі Су-27 авіаційних з'єднань ЧФ і ЮВО виконали нанесення бомбового удару.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Єкатеринбурзі військовий літак здійснив аварійну посадку.

Також портал Знай.ua писав, що в Куп'янському районі розбився навчальний літак Харківського університету Повітряних сил.