Донька російського мільярдера, 17-річна скрипалька Катя Цуканова загинула в Лондоні від передозування наркотиками.

Як розповів місцевим ЗМІ її батько, Ігор Цуканов, незадовго до смерті його донька виступила у Королівському оперному театрі, а вранці він знайшов дівчину мертвою.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Катя була дуже розумною дівчинкою, але вона зробила поганий вибір... Що ми, батьки, можемо вдіяти? У будь-якому випадку діти будуть робити те, що вони хочуть, і ніколи з вами не порадяться", - заявив Цуканов.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Поки що точна причина смерті дівчини невідома, але знайомі Цуканової впевнені, що в усьому винен наркотик - суміш кетаміну і кокаїну, яку любила вживати Катя.

"Ці багаті діти п'ють не так багато, як раніше. Правда, замість цього вони приймають сильнодіючі наркотики. Це дуже небезпечно", - повідомив джерело.

Цуканов відзначив, що дівчина часто влаштовувала у лондонському особняку вечірки, після яких він "знаходив її друзів без свідомості".

Варто відзначити, що в 13 років дівчина стала героїнею знаменитого гламурного видання Tatler в рубриці "Крихітка на мільйон". Її дід - екс-міністр сільського господарства республіки Дагестан, а батько - відомий меценат і колекціонер.

Нагадаємо, міністр праці подав у відставку через ганебний скандал.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Міс Україна" вийшла заміж за російського мільярдера і "збройового барона" терористів.

Також портал Знай.ua писав, помер кандидат у президенти і відомий бізнесмен.