Герцогиня Сасекська Меган Маркл вже планує нову вагітність, хоча з моменту народження принца Арчі Харрісона Маунтбеттена-Віндзора пройшло всього три місяці.

Королівський експерт, журналістка Мелані Бромлі переконана, що герцоги оголосять про це "дуже скоро", передає Express.

Імовірно радісну новину Маркл і принц Гаррі повідомлять по приїзду з Африки.

Принц Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл

Бромлі з американського видання E!Online уточнює, що колишня актриса буде вагітна до початку 2020-го: "У них восени Африка, так що після цього".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ходять чутки, що королева Єлизавета ІІ відразу замовила коханим мінімум чотирьох онуків, та й сама Меган хоче, щоб у її сина Арчі був братик або сестричка, розповіла біограф Віндзорів Кеті Ніколл.

Меган Маркл
Меган Маркл

Прогнози експертів спровокували ажіотах в букмекерських конторах, ставки на яких стали збільшуватися. За словами представника компанії Coral Алекса Апаті, за останні кілька днів у зв'язку з майбутнім оголошенням про вагітність від герцогів Сасекських "ми були завалені ставками на те, що у Гаррі і Меган буде друга дитина в 2020 році, і, як завжди, в подібних іграх рідко буває дим без вогню".

Нагадаємо, Instagram зруйнував найкрасивішу пару світу: відомий монарх не витримав побаченого.

Як повідомляв Знай.uа, Меган Маркл публічно зізналася в проблемах в шлюбі з принцом Гаррі: "Доводиться зовсім нелегко".

Також Знай.uа писав, на публіці в однаковому: Маркл приховує під новим іміджем проблеми зі здоров'ям.