Принц Вільям і Кейт Міддлтон відправилися разом зі своїми діточками в офіційну заслужену відпустку на улюблений острів.

Про це повідомило британське видання The Daily Mail.

Відпочивати сімейство принца Вільяма і Кейт Міддлтон буде на острові в Карибському морі - Мюстіке. Лише 9 серпня подружжя перервуть свій відпочинок заради вітрильної регати під назвою "Королівський кубок" біля берегів острова Вайт.

За даними видання, разом з ними поїхали також батьки Кейт – Керол і Майкл Міддлтон, а також її сестра Піппа і брат Джеймс. На самому острові будинки розташовані так, що доступ папараці до королівської родини неможливий.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Герцоги збираються саме в цьому місці відзначити шостий день народження сина Джорджа. Яке свято підготували маленькому принцу – поки невідомо. Традиційно на честь іменин Кенсінгтонський палац опублікує новий портрет хлопчика і розповість про його досягнення.

Нагадаємо, Instagram зруйнував найкрасивішу пару світу: відомий монарх не витримав побаченого.

Як повідомляв Знай.uа, Меган Маркл публічно зізналася в проблемах в шлюбі з принцом Гаррі: "Доводиться зовсім нелегко".

Також Знай.uа писав, на публіці в однаковому: Маркл приховує під новим іміджем проблеми зі здоров'ям.