Арабські джерела повідомляють про те, що в неділю, 21 липня, президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган переніс серцевий напад. За їх даними, зараз глава держави перебуває при смерті, а деякі джерела стверджують навіть, що він уже помер.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Реджеп Тайіп Ердоган

В Туреччині цю інформацію поки офіційно не підтвердили, але джерела повідомляють, що за життя президента посилено борються лікарі, повідомляє портал Politeka.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відомий російський блогер Саша Сотник теж написав про цю жахливу подію і натякнув призиденту своєї країни, щоб той був обережнішим.

"Кажуть, у Ердогана серцевий напад, лікарі борються за його життя. Блін, хлопці, не всі відразу! Володя, ну ти зрозумів. Щось ржачно стає", — пише в Twitter Сотник.

У коментарях користувачі навіть намагаються жартувати на цей рахунок:

"Скоріше б вони всі повиздихали", "Ваші слова та снайперу в вуха", "Це якісь мусульманські гри або саміт у Аллаха?", "Цікаво, а чому ж великий геополітик не очолив настільки значущий суспільно-політичний тренд, причому тренд позитивний", "Диктатори мруть, як мухи... Володю, тримайся"

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відзначимо, що не так давно ЗМІ заявили про раптову кончину президента Туркменістану від гострої ниркової недостатності. Однак, потім цю інформацію спростували.

Нагадаємо, що Гордон розповів, що українцям дав Зеленський:"Вперше після отримання незалежності..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський встановив олігархам нові правила: "Повинні вкладати гроші".

Також Знай.ua писав, помста Зеленського за російські паспорти заставила тремтіти Путіна: "Це наші громадяни".