Два російських надзвукових бомбардувальника-ракетоносця Ту-160 здійснили переліт на аеродром Анадир в Чукотському автономному окрузі, що недалеко від США. Ці бомбардувальники здатні нести ядерну зброю.

Про це повідомило Міноборони Росії.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Два стратегічні ракетоносці Ту-160 дальньої авіації ВКС Росії виконали тривалий переліт без пересадок з пункту базування на аеродром Анадир. Загалом Ту-160 пролетіли близько 6 тисяч кілометрів, що зайняло 8 годин.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Передислокація проведена "в рамках планового льотно-тактичного навчання". Як повідомляється, в ході навчання будуть відпрацьовані завдання перебазування на оперативні аеродроми, а також польоти з виконанням дозаправки в повітрі. "Навчання" триватимуть до 18 серпня. У заході задіяно близько 10 літаків Ту-160, Ту-95МС, Іл-78.

Нагадаємо, що у Зеленського зробили тривожну заяву про вторгнення Росії: "Повномасштабна повітряна операція..."

Як повідомляв Знай.uа, СБУ передала Нідерландам матеріали справи щодо MH17: що відомо зараз про криваву катастрофу.

Також портал Знай.uа писав, у США зробили важливу заяву про зброю для України: "Ми готові".