Президента Росії Володимира Путіна знову викрили у використанні двійника. Користувачі мережі помітили контраст політика на тлі з прем'єр-міністром Медведєвим під час візиту лідерів РФ в Анапу.

Як повідомляє український політолог Олексій Голобуцький у своєму каналі в Telegram, на фото Путін здається значно нижчим за Медведєва, хоча все повинно бути навпаки.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Путін (офіційний зріст 172 см) з Медведєвим (офіційний ріст 163 см) сьогодні були в Анапі. Знову якогось дрібного Путіна підібрали: цей варіант помітно нижчий за зовсім низенького Медведєва", – написав він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Путіна жорстко підставив його ж "нахлібник".

Як повідомляв портал Знай.uа, письменник-терорист Прилепін зізнався, навіщо пішов воювати у "ДНР".

Також Знай.uа писав про те, Путін розлютив росіян ганебною витівкою, постраждали діти.