На дружину колишнього президента Киргизстану Алмазбека Атамбаєва Раїсу Атамбаєву відкрито кримінальну справу за тиск на суддів.

Про це повідомляє інформагентство 24.kg. Зазначається, що Раїса Атамбаєва прокоментувала звинувачення.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами колишньої першої леді Киргизстану, вона ніколи не втручалася в політику, не чинила тиску на суддів і взагалі не знає, де який суд знаходиться.

"Я дійсно знаю Манаса Арабаєва, оскільки він був у команді Алмазбека Атамбаєва. Я знала, що політика — брудна справа, і намагалася не втручатися. Я навіть не знаю, де який суд знаходиться. Будучи першою леді, я працювала, щоб нікуди не втручатися. Сьогодні я дізналася, що кримінальну справу порушено і на мене", — сказала Атамбаєва.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазначимо, що на Раїсу Атамбаєву дав свідчення Манас Арабаєв. За його словами, колишня перша леді заступалася за Ельвіру Джаркеєву - екс-голову Свердловського районного суду Бішкека. Просила її не чіпати. Від імені Джаркеєвої на зустрічі у справі будівельної компанії БЛС приходив якийсь Бектурсун Айталієв.

Нагадаємо, Атамбаєв очолював Киргизстан з 2011 по 2017 рік. Незабаром після відставки на нього та найближчих соратників екс-президента порушили кримінальні справи за звинуваченнями в корупції.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Киргизстані співробітники спецназу затримали колишнього президента Алмазбека Атамбаєва. Влада звинувачує його в корупції та інших злочинах.

Також Знай.ua писав, донька президента Киргизстану, художниця Алія Шагієва відвідала українську столицю