З'явилася інформація, що мешканка казахстанського міста Уральськ, 29-річна Лілія Коновалова змогла провести на світло близнюків – дочку і сина - з різницею у 2,5 місяця. Виявляється, і таке теж можливо.

Про цієї новини пишуть казахські ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За інформацією журналістів, дівчинка народилася в перинатальному центрі Уральська на термін 25 тижнів, а через два місяці та 16 днів народився її молодший брат. Вага дівчинки при народженні становив 850 грамів, зріст - 42 сантиметри. Хлопчик зростом 50 сантиметрів важив 2,9 кілограма.

Рідкісний в медичній практиці випадок пояснюється анатомічною особливістю організму породіллі — подвійний маткою. Як наголошується в повідомленні Моз Казахстану, шанси на народження живої дитини при подвійний матці складають один на 50 мільйонів.

Нагадаємо, у США помер Король Голлівуду, актор Пітер Фонду.

Як повідомляв Знай.uа відома на весь світ Дюгонь Маріум загинула через пластик у шлунку.

Знай.uа писав, зірка "Битви екстрасенсів" зважилася на відчайдушний вчинок: запам'ятайте її такою, скоро не побачите.