На російському пропагандистському каналі виник ажіотаж з-за трейлера першої української комедії про війну на Донбасі.

Фрагмент фільму під назвою "Котик з палаючими очима" показали в ефірі промиваючій мізки програми "60 хвилин" каналу "Росія 1"

Більше того, люди Кремля навіть розповіли виклад ідеї українського фільму з сайту Українського культурного фонду.

"Художній фільм "Котик з палаючими очима" – це не просто ще один фільм, це художня терапія для українського суспільства. Створений на високому художньому та технічному рівні для широкої глядацької аудиторії, фільм в іронічній комедійній формі дозволить українцям позбутися від травм війни і побачити нові прояви героїзму, тому що, незважаючи на всі труднощі, український народ зупинив військову агресію набагато більш потужного і підступного ворога", – йдеться у описі нового фільму.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще
Творчий експеримент українських кінематографістів не на жарт розлютив негативно настроеного ведучого передачі Євгена Попова, і він вибухнув бурхливими вигуками в прямому ефірі.

"Поки війну не припиняють, поки тільки кінокомедії про Донбас знімають. Я не знаю, як до цього ставитись! Це просто якийсь сором, вибачте!" – кричав путінський пропагандист.

Нагадаємо, СБУ схопила бойовика-зека.


Як повідомляв раніше Знай.uа, світ на порозі небаченої епідемії, людству загрожує небезпека.


Також Знай.uа писав про те, що згодиться навіть на війні.