Прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте подав у відставку. Про своє рішення політик оголосив у залі парламенту після того, як віце-прем'єр Сальвіні поставив питання про довіру до уряду.

Так, за словами Конте, Сальвіні "шукав привід для нових виборів" з того самого моменту, як його ультраконсервативна партія "Ліга Півночі" досягла успіху на виборах у Європарламент. Конте додав, що Сальвіні ставить особисті інтереси вище за державні.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Як відомо, "Ліга Півночі" Сальвини і "Рух 5 зірок" формували коаліцію, про розпад якої говорили ще з травневих виборів у Європарламент. Тоді Сальвини зміг набрати 34% голосів майже вдвічі випередивши партнера по коаліції. Дві партії керували Італією з червня 2018 року під лідерством безпартійного Джузеппе Конте.

Нагадаємо, Макрон відправив посла Франції до Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нетаньяху перед зустріччю з Зеленським виправдався за скандал з хлібом.

Також Знай.uа писав про те, що Лукашенко зробив рішучу заяву, більше тягнути не можна.