У Східному Ренфруширі (Шотландія) п'ятирічна школярка Люсі стала знаменитістю, після опублікованих її мамою фотографій "до" і "після" уроків на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Так, за словами матері маленької знаменитості, Люсі завжди була чепуруном. І перший день у школі теж виглядала бездоганно.

Як пише Мetro, коли дівчинка повернулася з перших у своєму житті уроків, мама була в великому шоці. Добре, що вона встигла сфотографувати дівчинку до занять. Друге фото, зроблене, по поверненню дівчинки, порвало мережу. Всього за один день понад десять тисяч лайків.

Саме вражаюче те, що п'ятирічна дівчинка навіть не зрозуміла, що сталося. На всі запитання мами Люсі відповідала тільки: "Нічого особливого не сталося".

Нагадаємо, що на Львівщині втопилася 11-річна дівчинка.

Як повідомляв портал Знай.ua, у поліцію у Вінниці звернулися налякані батьки неповнолітньої 15-річної дівчини, яка не повернулася додому напередодні ввечері.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові нелюд зґвалтував п'яний як чіп школярку.