В мережу потрапили фотографії інтер'єру приватного літака Cessna 680 Citation Sovereign, на якому літали Меган і Гаррі з маленьким сином Арчі на південь Франції. На ньому ж вони вирушили на Ібіцу на святкування 38-річчя герцогині.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Громадськість обурилася такою епатажною витівкою Меган і вони навіть звинуватили її в лицемірстві.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Шанувальники зазначили, що на словах Меган і принц Гаррі переживають про екологію, але самі воліють такий вид транспорту, який не шкодить навколишньому середовищу.

минулого тижня, через два дні після повернення з Іспанії, пара полетіла до Франції - і знову скористалася приватним літаком.

За словами журналістів The Sun, знімки літака, на якому Меган Маркл і принц Гаррі дісталися французького міста Ніцца, спантеличили британців.

Салон 12-місцевого бізнес-літака під назвою Cessna Citation Sovereign створений у біло-золотих тонах. Поряд з білими шкіряними сидіннями можна побачити вишукані дерев'яні панелі, а також висувні міні-столики.

Приватний літак обладнаний телевізором і бездротовим інтернетом. При цьому принц Вільям і Кейт Міддлтон вибрали для польоту в іншу країну комерційний рейс до Норвіча.

Нагадаємо, Меган Маркл і принца Гаррі викрили у лицемірстві, ненавидить весь світ.

Як повідомляв Знай. ua, племінниця принцеси Діани злилася в пристрасному поцілунку з 60-річним мільйонером.

Також Знай. ua писав, що Кейт Міддлтон і принц Вільям показали світові королівську скромність.