Випробування крилатої ракети «Буревісник» закінчилося в Росії невдачею. Попри те, що військові запускали ракету як мінімум п'ять разів, це ніяк не виправило ситуацію, пише “Хвиля”

Виходячи з даних американської розвідки, випробування проводилися з 2017 року. Після цього російський «Буревісник» зміг протриматися в повітрі не більше двох хвилин. При цьому ракета пролетіла трохи більше 22 миль (більше 35 км) до того, як втратила контроль і зазнала аварії. Більш того, найкоротший політ склав всього чотири секунди. Таким чином ракета пролетіла п'ять миль (трохи більше 8 км).

«Не дивлячись на ряд невдалих випробувань, російська ядерна ракета з так званої необмеженою дальністю буде готова до війни протягом наступних шести років, а це кілька разів швидше, ніж повідомлялося раніше», - йдеться в публікації.

Наголошується, що намір Росії максимально прискорити розробку нового озброєння для того, щоб ракети надійшли на озброєння вже до 2025 року.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще