На 69-му році життя помер легендарний актор та виконавець головної ролі в мюзиклі "Ісус Христос — суперзірка", повідомляє американське видання TMZ.

Як відзначається, помер актор Джефф Фенхольт, який виконав головну роль в мюзиклі «Ісус Христос — суперзірка»:

"Він був знайдений мертвим у власному будинку". Як відзначається, артист неодноразово скаржився на проблеми зі здоров’ям. Чоловік вважав себе євангелістом і хотів побудувати кар'єру баптистського проповідника. Однак, після припинення виступів, у нього з'явилися проблеми з алкоголем і наркотиками.

Нагадаємо, "Ісус Христос — суперзірка" - рок-опера Ендрю Ллойда Уеббера, яка вперше була поставлена ​​на Бродвеї в жовтні 1971 року. Фенхольт зіграв головну роль в Театрі Марка Хеллінгера в Нью-Йорку понад 700 разів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, помер автор музики до "Кримінальному чтива".

Як повідомляв Знай. ua, легендарного Елвіса Преслі в новому фільмі зіграє улюбленець Тарантіно.

Також Знай. ua писав, що культового режисера Тарантіно звинуватили в найстрашнішому через нового фільму.