Вже довгий час ходять чутки про четверту вагітність Кейт Міддлтон. Зараз розмови про те, що Кейт та принц Вільям знову стануть батьками спалахнули з новою силою.

Причиною нових чуток стала чотирирічна принцеса Шарлотта, яка вперше пішла до школи 5 вересня. Саме вона видала своїм новим друзям зі школи сімейний секрет. Про це пише видання "Факти".

Працівники школи випадково почули, як Шарлотта в розмові з однокласниками сказала: "У матусі буде ще одна дівчинка". Повідомлялося про те, що дівчинка говорила досить голосно і видавалась повністю впевненою в тому, що її мама вагітна.

Кейт Міддлтон та Принц Вільям відводять дітей у школу

В той же час фанати королівської сім'ї звернули увагу на одну деталь: герцогиня Кембриджська змінила зачіску. Цю зміну в зовнішності замітили вперше, коли Кейт Міддлтон відводила Шарлотту в школу 5 вересня.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зазначається, що на початку всіх своїх трьох вагітностей, герцогиня також незначно змінювала зачіску. Фанати вважають, що таким чином вона намагається відвернути увагу від своєї фігури.

Кейт Міддлтон та Принц Вільям відводять дітей у школу

Окрім того, невеликий животик Кейт фанати розгледіли під час відкриття саду для дітей "Назад до природи". На церемонії герцогиня по-особливому тягнулася до малюків, що й викликало шквал коментарів.

Кейт Міддлтон та Принцеса Шарлотта

"Готуємося зустрічати нового принца або принцесу!", "Нова зачіска - надійна ознака", - писали в коментарях.

Нагадаємо, раніше у школі принца Джорджа і принцеси Шарлотти герцогиня просиділа три години поспіль

Як повідомляв портал "Знай.ua", Принц Вільям був об'єктом глузувань у школі, правда здивувала світ

Також "Знай.ua" писав, що у мережу прослизнули романтичні фото Кейт Міддлтон і принца Вільяма, їх ще ніхто не бачив