Пластична хірургія не тільки не стає менш популярною, а лише набирає обертів, видозмінюючись при цьому. Так, у США за останній рік зріс попит на пластичне втручання від "стервозного обличчя".

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Так, пластичний хірург з нью-йоркської клініки Shafer Plastic Surgery & Laser Center доктор Девід Шефер розповів, що таких запитів стало в рази більше в порівнянні з минулим роком.

Жінки скаржаться на те, що у розслабленому стані їх обличчя стає похмурим або злим. Це стається мимоволі, однак доставляє чимало незручностей. Лікарі стверджують, що цього можна позбутися лише завдяки декільком уколам.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Так, для того, щоб зробити обличчя менш похмурим, хірурги вколюють філлери й ботокс в області навколо рота і під бровами. Ця процедура займає менше півгодини. Спершу з'являється набряк на обличчі, однак за декілька днів він спадає. Ефект процедури тримається до двох років, залежно від особливостей людини.

Зазначимо, що "стервозний" вираз обличчя отримав назву resting bitch face. Такий термін виник у 2012 році. Його головними ознаками є опущені кутики губ, примружені очі та нижня губа, яка випирає вперед. Таке обличчя може здаватися не тільки стервозним, а й стомленим.

Нагадаємо, поки українці скаржаться на медицину, іноземці мчаться сюди: чому обирають вітчизняних лікарів.

Як повідомляв портал Знай.ua, субсидії, пенсії та стипендії українців чекає масштабна перевірка: кому доведеться попрощатися із виплатами.

Також портал Знай.ua писав, нові лікарі, обладнання та багато іншого: як зміниться швидка допомога після реформи медицини.