Генерал КДБ Олексій Кондауров зробив відверту заяву щодо правління Володимира Путіна та ймовірності державного перевороту в Росії. Кондауров висловився також і про про кремлівських чиновників.

Олексій Кондауров вважає, що президенту Росії Володимиру Путіну не загрожує палацовий переворот, оскільки наразі це не є можливим взагалі. Про це повідомляє видання Politeka.

Олексій Кондауров

Генерал КДБ заявив, що Путін слугує прикриттям для чиновників, котрі засідають в Кремлі. В результаті, на главу Російської Федерації списуються всі дії, вчинені кремлівськими чиновниками.

Згідно слів Кондаурова, на даному етапі переворот та відсунення від влади Володимира Путіна нікому з тих, що "сидять нагорі", непотрібні. За даних обставин їхньою гарантією на спокійне життя є ніхто інший як президент Путін.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Президент Росії Володимир Путін

Генерал КДБ заявив, що з Путіним кремлівська верхівка почувається як за міцною стіною.

"Путін для них – гарантія, дах і прикриття, всі гріхи на нього списуються. Вони як сім’я, гроші є, влада є, за Путіним вони, як за кам’яною стіною, тому ніякого перевороту не буде. Не знаю, що повинно статися, щоб завтра Путіна не стало. Тільки накопичення розуміння, що він погано управляє і країна з ним зникне.", – запевнив Кондауров. Олексій Кондауров

Нагадаємо, раніше незабаром російська армія отримає на озброєння надпотужні кошти

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путіна "запроторили за ґрати", блогер показав фото і обрадував українців

Також "Знай.ua" писав, що російський журналіст показав агресію Путіна у цифрах