На північному заході Індії в штаті Раджастхан на світ з’явилася дитина, яка шокувала не тільки лікарів, а практично всю країну. Місцева жінка народила дівчинку з чотирма ногами і трьома руками, повідомляє газета Daily Mail.

Як відзначається, спочатку жінка повинна була народити трійню, однак два плоди зрослися в утробі матері. А сталося це через те, що за час вагітності мати жодного разу не зробила УЗД. Відзначається, що попри не здорову дівчинку, у неї народився абсолютно здоровий брат-близнюк.

Наразі дівчинку планують перевезти в більш сучасний шпиталь в Джайпурі для лікування. Як говорять лікарі, після видалення зайвих кінцівок, дівчинка зможе жити нормальним життям.

Нагадаємо, що в Індії медики виявили 12-річну дівчинку, в якої на шиї з’явилася "друга голова". Лікарі не можуть поставити дитині точний діагноз, а у батьків немає грошей на обстеження за кордоном.

Нагадаємо, поки українці скаржаться на медицину, іноземці мчаться сюди: чому обирають вітчизняних лікарів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, субсидії, пенсії та стипендії українців чекає масштабна перевірка: кому доведеться попрощатися із виплатами.

Також портал Знай.ua писав, нові лікарі, обладнання та багато іншого: як зміниться швидка допомога після реформи медицини.