Колтон Х'югс, 32-річний житель міста Дурслі, графство Глостершир, Великобританія, близько 29 років страждає розладом виборчого харчування.

Суть такого розладу полягає в тому, що людина їсть тільки певні продукти і нічого, крім них.

Колтон практично все життя їв тільки консервовані продукти та снеки.

Кілька років назал чоловік звернувся до лікаря, у нього підозрювали синдром дефіциту уваги і відправили на прийом до психіатра, який поставив Колтону діагноз розлад виборчого харчування.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Колтон каже, що він зовсім не може їсти звичайну приготовану їжу. Йому стає погано від запаху, вигляду і навіть від того, як їжа відчувається в роті. Проблема почалася, коли Колтону було всього 2 рочки, його починало нудити від домашньої їжі.

У школі він віддавав обіди сестрі, а сам часто залишався голодним. Його звичайний раціон складається з макаронів з соусом в банку, консерв, тостів, кукурудзяних пластівців, снеків і солодощів. Таке харчування стало результатом численних проблем зі здоров'ям: у Колтона зіпсувалися зуби, і більшу частину життя він сильно не добирал у вазі.

Колтон зізнається, що всерйоз зайнятися своїм здоров'ям він вирішив через дітей. Він боїться, що малюки почнуть за ним повторювати і успадкують його проблему.

Колтон все ще проходить реабілітацію, але в даний момент він ходить у тренажерний зал, п'є протеїнові коктейлі і намагається бути активним - це допомагаєте йому тримати вагу в нормі.

Нагадаємо, раніше з українцями поділилися простими секретами дешевого здорового харчування.

Також Знай.uа писав, що одеських школярів годуватимуть по-новому, що буде в меню.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про 5 продуктів, через які ви спите на роботі.