На відому американську корпорацію Facebook подали до суду. Її звинувачують у тому, що корпорація зплагіатила логотип іншої молодої компанії.

Кілька місяців тому, а саме у червні, всесвітньо відома корпорація Facebook представила вкрай несподіваний продукт - криптовалюту під назвою Libra. Також відбулося знайомство і з компанією Calibra, яка й управляє вищевказаною валютою. На той час логотипу ніхто не надав ніякого значення, адже він виглядав вкрай буденно. Однак, скандал все ж трапився.

Так, на Facebook і Calibra подав до суду молодий стартап-банк під назвою Current. А річ у тому, що логотип Calibra сильно схожий на логотип Current. Також до суду подали й на дизайнерське агентство Character, яке займалося розробкою як логотипу для Calibra, так і для Current.

Стосовно цього висловився навіть глава відділу інтелектуальної власності в Pepper Hamilton LLP Ховард Ширше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Вже дуже сильно підозріло, що за розробку логотипу відповідача відповідала точно така ж фірма, що створювала і логотип позивача. Проте нам не слід робити будь-яких поспішних, передчасних висновків. Потрібно почекати до тих пір, поки не з'явиться значно більше деталей в рамках новоспеченого справи для того, щоб найбільш точно дізнатися, чому ж два обговорюваних логотипу так сильно схожі один на одного", - підкреслив Ширше.

Нагадаємо, власник Samsung Galaxy Fold показав новий недолік девайса.

Раніше Знай.ua повідомляв, відомий інсайдер розповів, чого очікувати від Apple в 2020 році.

Також Знай.ua писав, експерти назвали найкращий смартфон 2019 року.