Фігуранти справи "Нової величі", Руслан Костилєнков і В'ячеслав Крюков, зробили спробу суїциду прямо в залі суду.

Цю інформацію повідомив Telegram-каналу Daily Storm адвокат Марії Дубовик Максим Пашков.

Він розповів, що відразу ж після заяви "Ми все одно будемо вільними!" Костилєнков наніс собі тілесні ушкодження. Через крики Дубовик, адвокат відволікся, і не помітив, що Крюков теж в цей момент спробував себе вбити.

Два фігуранти справи «Нової величі» порізали вени в залі суду

Повідомлялося, що й інші фігуранти справи, Дмитро Полєтаєв і Петро Карамзін, робили спроби суїциду. Ця інформація поки не підтверджена. За словами адвоката Олександра Лупашка, плутанина сталася через те, що в "акваріумі" було багато крові.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як відомо, ще в березні минулого року за звинуваченням в екстремізмі були затримані десять учасників руху "Нової величі". За офіційними даними, лідером угруповання була людина, впроваджена силовиками.

Справа «Нового величі»

Нагадаємо, що смертельна пожежа в "Токіо Стар": фігурант справи може вийти сухим з води, рішення суду приголомшив Одеси.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в ЄС вимагають видати Цемаха будь-яку ціну.

Також "Знай.uа" писав, суд звільнив ще одного фігуранта справи про збитий МН17.