Британський таблоїд The Sun‏ опублікував у своєму Twitter веселе відео з песиком, яке підірвало соцмережу, ролик подивилися за кілька годин вже понад дві тисячі користувачів. Так, в кадрі модно побачити милого собаку, яка сидить на ліжку і тримає в зубах мобільний телефон, на якому, мабуть, включені мультики. А поруч сидить дитина, яка дивиться в смартфон. При цьому пес абсолютно спокійний і зосереджений.

У підписі до відео говориться: "Ось чому кожному в житті потрібна собака. Цей пес – ідеальна підставка для телефону. Як видно, розумний цуцик допоміг своєму власникові насолоджуватися мобільним переглядом". Користувачі не залишилися байдужі до такого мімішного відео і почали обговорювати його в коментарях. Багато відзначили, що хотіли б і собі таке песеня.

Нагадаємо, дівчина підібрала на вулиці миле щеня, але той виявився давно зниклим диким звіром

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що волонтери врятували цуценя з незвичайною особливістю.

Також портал "Знай.ua" писав, що на світ народився унікальний щеня кольору вічної весни.