В закритій групі на Reddit опублікували дивовижний допис від нареченої зі США. Дівчина назвала вагому причину, чому скасувала своє весілля. Про це пише The Sun.

Наречені, фото The Sun

Як виявилося, причиною для такого кардинального рішення став вибір свідка на весілля. За словами нареченої, вона і всі її подруги відрізняються модельною зовнішністю, а ось кращий друг її нареченого значно вибивається з цієї компанії. Його зріст "всього" 161 сантиметр, у нього криві зуби і густа монобров.

Скріншот допису, фото The Sun

Дівчина розповіла, що попросила нареченого вибрати іншого свідка, а цього одного "заховати" подалі, щоб на весільних знімках його не було видно чи можна було його потім вирізати з кадру.
Наречений, звичайно ж, цього робити не став і пояснив, що невисокий приятель заплатив майже 10 тисяч доларів, щоб влаштувати йому грандіозний похмілля. Тоді наречена пішла на кардинальні заходи і оголосила, що скасовує весілля. Вона зазначила, що "плакала кілька днів", але не готова піти на такі жертви, як "зіпсована і безглузда" весілля і весільні знімки.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Користувачі соцмереж прийшли в жах від такої розповіді і пораділи за жениха, що він вчасно зумів уникнути шлюбу з бездушною дівчиною.

"Я плачу і так засмучуюся, що мій наречений сказав, що не буде його змінювати... Я так шалено засмучена і сказала йому, що я відмовляюся від весілля. Мені просто потрібна підтримка з боку товаришів по колу, які знають, наскільки стресовим є витягнути прекрасний і естетично приємний день весілля", - написала американка.

кадр з фільму "Одружений холостяк"
кадр з фільму "Одружений холостяк"

І справедливо можна сказати, що інші користувачі Reddit були абсолютно жахливі, коли один радив нареченому взяти свого найкращого товариша у відпустку та скасувати великий день.

"Хлопцю потрібно розірвати зв'язки і рухатися далі і забути про цей людський кошик для сміття", "Уявіть, що ви найкращий чоловік і бачите цю публікацію про себе ... щоб хтось пішов так далеко, щоб відкликати весілля, тому що вони вважають вас настільки відразливим, що вони не хочуть навіть дивитися на вас", - коментують користувачі.

Інші сказали, що нареченому потрібно відмовитись від весілля, а дехто взагалі заявив, що "втратили віру в людство".

Нагадаємо, що мешканка Великобританії вийшла за чоловіка, який був у комі і через кілька днів помер.

Як повідомляв портал Знай.ua, навіть найближчі друзі висміяли молоду і заощадливу наречену за нестандартний вчинок.

Також портал Знай.ua писав, що довгі роки екстрасенси і експерти у сфері народних прикмет спостерігали за тим, як живуть люди, які вирішили об'єднати свої долі у високосний рік.