Лише рік тому Меган Маркл та принц Гаррі були королівською силою, про яку всі говорили - залишивши Кейт Міддлтон та принца Вільяма, здавалося б, як стару шапку для порівняння. Але як трохи часу може все змінити, - Кейт вболіває за Меган у шоковому новому королівському опитуванні.

Кейт і Вільям відвідали благодійний концерт в Лондоні, фото Legion-Media

Результати, опубліковані в журналі New Idea Royals, показують, що Кейт - номер один серед королівських шанувальників, чудово перемагає Меган в ряді категорій, серед яких улюблена королівська пара, найстильніша, найулюбленіша королівська та улюблена весільна сукня.

Вільям і Кейт вийшли на перше місце як вибір людей для "Улюбленої Королівської пари", вигравши колосальні 65% голосів.

Меган Маркл і принц Гаррі, The Irish Sun
Меган Маркл і принц Гаррі, The Irish Sun

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Для порівняння Гаррі та Меган - які одружились у травні 2018 року - лише виграли 11%.

Герцог і герцогиня Кембриджські завоювали прихильність публіки після того, як вони широко розрекламували стосунки "знову і знову". Кейт і Вільям познайомилися в університеті Сент-Ендрюс в 2001 році, перш ніж зайнятися в 2010 році.

Незважаючи на модні корені Меган у списку В Голлівуду, шикарний і вишуканий стиль Кейт Міддлтон став явним переможцем, коли мова зайшла про те, хто з королівських дам має найзавидніший гардероб.

Набравши 63% голосів, герцогиня Кембриджська випередила друге місце - нашу саму принцесу Мері - яка набрала 17% голосів.

Цікавий вибір Меган Маркл вийшов на третє місце серед усіх дам Королівства, маючи лише 9% голосів.

Маркл і Міддлтон, фото Newidea

Меган Маркл - одна з найменш любимих жінок у Королівській родині, тоді як мама з трьох Кейт Міддлтон увійшла як друга за королевою Єлизаветою. Для порівняння, чоловік Меган, принц Гаррі, став більш популярним, ніж принц Вільям. Ось найбільш улюблені Ройалс по порядку: королева Елізабет (34%), Кейт Міддлтон (33%), принц Гаррі (10%), принц Вільям та принцеса Мері - по 8%, а Меган Маркл - по 2%.

Нагадаємо, раніше Кейт Міддлтон і Меган Маркл - "близнята": королівська сім'я здивувала весь світ, фото.

Також Знай.uа писав, що Меган Маркл і принц Гаррі отримали несподіваного союзника в королівських сварках.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "супер-розумний": сину принца Гаррі і Меган Маркл виповнилося 6 місяців, яким росте малюк.