У лісі на півночі Франції мисливські собаки загризли 29-річну вагітну жінку. Її тіло знайшли поблизу містечка Вілле-Котере.

Розтин показав, що жінка померла від крововтрати, передає BBC.

"В Елізи Піларскі виявлені множинні укуси кінцівок та голови", - повідомив прокурор Фредерік Трін.

Через загибель жінки порушили справу про ненавмисне вбивство. Поліція взяла зразки слини 93 місцевих мисливських собак й проводить аналіз із зразками ДНК, знайденими на тілі загиблої. За підсумками експертизи поліція сподівається встановити господарів тварин, яких можуть звинуватити у загибелі жінки.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Зазначається, що померла Еліза Піларскі сама мала п'ятьох собак, їхнє ДНК також досліджується.

Жахлива смерть вагітної жінки набула резонансу. Згідно з даними слідства, минулої неділі Еліза Піларскі під час прогулянки в лісі Рец з власними собаками зателефонувала своєму хлопцеві й розповіла, що на неї хоче напасти зграя чужих псів.

Хлопець побіг до лісу, але знайшов її вже мертвою. За його словами, він йшов на відчайдушний гавкіт однієї з собак Елізи.

"Я шукав її, побачив джип. Йшов у напрямку до яру, але побачив зграю близько 30 собак і відійшов", - розповів Крістоф французькому каналу BFMTV.

Він пригадує, що Еліза була вся покусана, одяг розірваний, живіт оголений — жінка була на сьомому місяці вагітності. Чоловік зателефонував сусідові з проханням допомогти, а той, у свою чергу, викликав поліцію.

У вівторок газета Le Courrier Picard повідомила, що в той день у лісі йшло полювання на оленя, і собаки, найімовірніше, відбилися від мисливців. Місцева мисливиця Анжела Ван Ден Берг підтвердила, що у неділю справді було полювання.

"Але ми впевнені, що ні наші собаки, ні сам факт полювання з гончаками не мають стосунку до трагічної події", - наголосила Ван Ден Берг в інтерв'ю новинному сайту L'Union.

Нагадаємо, Росія відібрала частину території Естонії: в Прибалтиці гримить міжнародний конфлікт.

Також Знай.uа писав, що Пугачова більше не заспіває? Примадонна налякала всіх, ледве стоїть на ногах і дихає.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що Ґрета Тунберґ - мандрівниця в часі: юну еко-активістку помітили на фотографії 120-річної давності.