У Російській Федерації після завершення урочистої церемонії вручення державних нагород президент РФ Володимир Путін пристрастився до шампанського.

У мережі з'явилося цікаве відео, на якому глава Кремля розпиває спиртні напої з нагородженими.

Володимир Путін п'є шампанське

Так, нещодавно Путін вручав державні нагороди за видатні досягнення у галузі культури, медицини, спорту і виробництва.

На опублікованому в YouTube ролику чітко видно, як президент країни-агресора передає склянку з шампанським назад, але потім просить повернути, щоб цокнутися і випити за нагородження: "Ой, поверни назад!".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Путін ошелешив усіх зізнанням про те, як він насправді ставиться до президента України Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Путін заявив про підтримку розведення військ по всій лінії фронту на окупованому Росією Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що Максим Галкін на концерті в Новосибірську (РФ) розкритикував пропагандистські телеканали за політичну цензуру і часте згадування України. Крім того, він різко висловився про фігуру Володимира Путіна.