Незграбний злодій, тікаючи з відділення банку, впав тричі підряд. Втеча переляканого і недолугого ділка потрапила на камеру відеоспостереження.

Інцидент трапився у місті Шрівпорт, США. Злоумисник забіг у будинок в чорному одязі і масці, озброєний пістолетом. Але після того, як отримав гроші, щось пішло не так...

Зухвале пограбування у ТЦ Києва
Зухвале пограбування у ТЦ Києва

Покидаючи місце злочину, грабіжник заплутався в кущах і тричі впав. "Комедійна сценка" закінчилася тим, що злодюжка втратив частину вкраденого і маску.

Незважаючи на це злочинець зміг втекти разом зі спільником, який чекав його в машині за пагорбом біля банку, який пограбували.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Імовірно, цей горе-грабіжник раніше в той же день намагався проникнути в інший банк. Але йому не пощастило: співробітники розгадали його наміри і не дозволили потрапити всередину. Ролик вже став вірусним і набирає мільйони переглядів у соцмережах.

Нагадаємо, у Києві вранці в суботу, 30 листопада, невідомі підірвали відділення "Ощадбанку", розташоване на вулиці Ентузіастів, 11.

Як повідомляв Знай.uа Луценка "злив" деталі зустрічі із Зеленським "без краваток": "Розповів йому...".

Також Знай.uа писав, Порошенко оформив "ювілейний" ігнор ДБР, відомий блогер не втримався: "Невже ви безпорадні?".