Якутський шаман Олександр Габишев, який прямував до Москви, аби зупинити президента РФ Володимира Путіна, відновив свою мандрівку.

Про це повідомив координатор правозахисної організації "Правозахист Листівки" Олексій Прянишников, передають місцеві ЗМІ.

Габишев вийшов з двома людьми й чотирма собаками та відновив похід. Повідомляється, що шаман більше не під підпискою про невиїзд і "не обмежений ніякими іншими заходами". Адвокат шамана Ольга Тимофієва підтвердила інформацію про припинення запобіжного заходу для Габишева. Це пов'язано з тим, що "звинувачення в установлений строк йому не пред'явлено".

Зазначимо, що шамана Габишева затримали 19 вересня на 202-му кілометрі федеральної траси М-53 "Байкал". Він йшов пішки з Якутії до Москви "виганяти Путіна". Дистанцію у вісім тисяч кілометрів шаман планував подолати до 2021 року. З собою він віз двометровий візок, його супроводжувала група з 20 осіб. На момент затримання він пройшов вже три тисячі кілометрів.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Шаман переконаний, що президент РФ є втіленням темних сил. І з ними зможе впоратися тільки справжній шаман.

Габишев за майже 2 тисячі кілометрів шляху зміг поспілкуватися з сотнями водіїв і навіть журналістів. Він розповідає, що негативно ставиться до насильства, а спілкування з людьми є частиною його місії і він має намір провести кілька нарад у великих містах регіону.

Нагадаємо, демона-Путіна прожене шаман з Якутії: вже виїхав у Москву.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленського у кріслі президента України "замінить" двійник: вже погодився і підписав.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський хоче особисто зустрітись із Путіним: про що говоритиме президент України.