Незнайома жінка у вінчальній сукні шокувала гостей весілля в британському місті Абердэр. Про це повідомляє сайт Wales Online.

"Зупиніть весілля! — закричала незнайомка. — Це повинна була бути я!" - закричала несподівано незнайомка.

Екстремалка підбігла до нареченого і почала несамовито шмагати його букетом квітів. Вторгнення вразило наречену, яка прийняла її за колишню дівчину нареченого.

Кожна річниця весілля має свої традиції, kleo
Кожна річниця весілля має свої традиції, kleo

Згодом з'ясувалося, що незнайомка виявилася відомим коміком з Уельсу Джануари Різ (January Rees). Вона виявилася доброю знайомою подружки нареченої і погодилася взяти участь у розіграші, який та задумала.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Цікаво, що з усіх присутніх про затію попередили лише діджея. Тому для наречених це було справжнє випробування. Вже не говорячи про рідних і батьків, які мало не збожеволіли під подій під час церемонії.

Скажене весілля 2, фото: Прес-служба Нового каналу
Скажене весілля 2, фото: Прес-служба Нового каналу

На щастя, розіграш успішно закінчився і наречені таки дали один одному обітниці.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про корм замість букетів: у Полтаві молодята перетворили власне весілля на свято для собак, - щемливі кадри.

Як повідомляв Знай.uа дівчина підібрала на вулиці милого щеняти, але той виявився давно зниклим диким звіром.