На розважальному російському телеканалі ТНТ з'явився анонс показу серіалу "Слуга народу" з Володимиром Зеленським у головній ролі. Інформація про це з'явилася в одному з телеграм-каналів, там опублікували скріншот цього анонсу, на якому можна помітити цікаву деталь. Як видно на цьому зображенні, анонс "Слуги народу", як ніби хотіли показати так, щоб він не впадав в око, і це на тлі інших анонсів, які більш яскраві.

Також можна звернути увагу, що презентація українського серіалу чомусь відбудеться в середині тижня. Анонс показує, що в середу, 11 грудня, в ефір телеканалу ТНТ о 18.30 вийде серіал Інтерни, потім о 19.00 буде прем'єра "Слуги народу", а о 20.30 будуть показувати "Сашатаня". При цьому біля "Слуги" немає картинки з героями, як у двох інших випадках. "Яка чудова прем'єра поставлена завтра на ТНТ в 19:00! І головне – без зайвого шуму. Ніякої широкої реклами і дивний старт серіалу посеред тижня. Дуже цікаво", - йдеться в повідомленні до анонсу.

Нагадаємо, фільм і серіал із Зеленським у головній ролі потрапив в топ-10 найпопулярніших відео на YouTube.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Квартал 95" готує нову серіальну "бомбу".

Також портал "Знай.ua" писав, що франківчанка стала жертвою "Слуги народу", Кошовий зважився на відчайдушний крок.