Російські політики знову дали привід для насмішок всьому світу. У мережі досить активно набирає популярний відеозапис на якому зображено, як губернатору одного з регіонів Російської Федерації вручають засіб для змащення.

Про це стало відомо завдяки відео, яке опублікував один з російських Telegram-каналів.

Так голові Балахнинського району Нижегородської області на відкритті школи № 10 колишній мер Нижнього, депутат Держдуми РФ Вадим Булавинов подарував баночку вазеліну.

Булавинов нагадав, що з перевіркою незабаром приїде губернатор і додав, що такий презент "Вам знадобиться!". Навчальний заклад у селищі Гідроторф повинно було почати роботу ще в жовтні минулого року, але підрядник постійно зривав строки здачі об'єкта. Швидше за все презент став не жартом, а необхідною річчю.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, провал законопроєкту №2543 зупинить інвестпроекти в Україні, - екс-губернатор Херсонщини.

Як повідомляв Знай.uа Арнольд Шварцнеггер похвалився своїм хвостатим другом: відео з офісу.

Знай.uа писав, "Не знищуйте інтернат": під Запоріжжям змучені батьки перекрили дорогу, - куди подіти діток з діагнозом".